ABONNAMENT FAQ

Q: Wat gebeurt als De Superette Bokrijk sluitingsweken heeft?

A: Je abonnement is voor een bepaald aantal weken, we hebben bij het bepalen van de einddatum rekening gehouden met de sluitingsweken, dus schuift je abonnement gewoon op.

 

Q: Jullie hebben geen afhaalpunt in mijn buurt, wat nu?

A: Wij hebben bij het bepalen van de afhaalpunten gekeken naar waar het meeste belangstelling was voor het abonnement. Het is zeker de bedoeling om dit op korte termijn uit te breiden en nog meer mensen in Limburg de kans te geven een abonnement te nemen.

Ken je zelf 9 andere gezinnen in jouw buurt die ook een abonnement zouden nemen? Laat het ons weten! Dan bekijken we het en krijg jij een abonnement van 1 maand gratis!

Intussen kan je voor het volledige aanbod terecht bij de Camionette Superette op de markt van Hasselt (vrijdag) en Zonhoven (zondag).

 

Q: Ik wens mijn abonnement stop te zetten, hoe doe ik dat?

A: Dat zouden we heel erg jammer vinden. Laat ons zeker weten wat de reden is dat je je abonnement stopzet, we kunnen leren uit de feedback van onze klanten.

Stuur ons een mailtje en we zorgen ervoor dat je abonnement vanaf de eerstvolgende maand wordt stopgezet. 

 

Q: Ik wens mijn abonnement te verlengen, hoe doe ik dat?

A: Leuk! Normaal contacteren we je zelf met de vraag of je wil verlengen, maar als je staat te poppelen om het ons te laten weten, mag je zeker een mailtje sturen! 

 

Q: De afhaaldagen passen mij niet...

A: Dat is jammer! Helaas zijn deze afhaalpunten en -dagen de enige opties en wij streven er naar om in de nabije toekomst het aantal afhaalpunten en afhaalmomenten uit te breiden. Je mag ons altijd laten weten wat jouw voorkeur afhaaldag/afhaalpunt zou zijn, als er voldoende vraag, doen we er alles aan om dit snel te regelen.

Intussen kan je voor het volledige aanbod terecht bij de Camionette Superette op de markt van Hasselt (vrijdag) en Zonhoven (zondag).

 

Q: Ik kan mijn brood niet afhalen door vakantie, wat nu?

A: Maak iemand anders blij met ons brood en vraag een familielid, buur, kennis, vriend of collega om je brood op te halen.