Back to All Events

Atelier Pizza in de houtoven @De Superette Bokrijk

  • De Superette Bokrijk Bokrijklaan Genk, Vlaanderen, 3600 Belgium (map)

Tijdens de workshop krijg je een snelle introductie in het maken van pizza deeg op basis van zuurdesem. Je leert hoe je dit deeg maakt, hoe je tot een pizza vormt en daarna krijg je wat tips over het beleggen en bakken van de pizza. In De Superette werken we met een houtoven, maar we leggen je natuurlijk ook uit hoe je dit allemaal thuis in je ‘gewone’ ovenkan bakken. Het wordt een echte doe-workshop, niet te veel theorie en veel actie!

Inbegrepen: Je zelfgemaakte pizza en een lokaal bio biertje.
Opgelet : dit atelier kan zowel in het Engels als in het Nederlands worden gegeven, het receptenboekje is in het Nederlands. Het Pizza atelier wordt altijd 's avonds gegeven en start om 19u.